Baby Eugenie En Jack Screenshot Instagram Februari 2021

Verzameld: al het happy royal nieuws van afgelopen week

Ben je druk geweest vandaag? Lees aan het einde van je (werk)dag even heel handig bij wat er voor leuks is gebeurd in het land der royals. Voor jou verzameld: happy news van de royals!

Van de Valentijnsromantiek tot al het Britse babynieuws. Je hebt vast het een en ander gehoord links en ietwat voorbij zien komen rechts, maar nu kun je in één oogopslag zien wat je wellicht nog niet wist. Wie krijgt er een kindje, wie heeft er net eentje op de wereld gezet en meer!

Eugenie en Jack konden vorige week hun eerste kindje, een jongetje, voor het eerst vasthouden. Ze zijn nog niet scheutig geweest met het delen van details (zoals zijn naam!), maar deelden wel deze hele aandoenlijke foto.

Baby Eugenie En Jack Screenshot Instagram Februari 2021

En dacht je dat die Britse royals maar wat serieus en ‘koud’ waren? Deze compilatie-video laat een heel ander beeld zien! Extra leuk om rond Valentijnsdag te kijken, maar later mag óók nog, hoor!

Willem-Alexander maakte een knieval gisteren! Nou ja.. een hele fijne, romantische dan. Want hij deed zijn aanzoek aan Máxima na 20 jaar nog eens dunnetjes over!

Willem Alexander Aanzoek Máxima Screenshot Instagram Februari 2021

Heel blij nieuws voor en van Harry en Meghan ook afgelopen weekend. Zij maakten bekend een tweede kindje te verwachten. Ook de royal family heeft al laten weten ‘verheugd’ te zijn.

Meghan En Harry Zoen

En dan waren er ook nog lovebirds Henri en María Teresa van Luxemburg. 40 jaar geleden op Valentijnsdag getrouwd en nu dus een mooi jubileum gevierd. Ze lieten ook een serie nieuwe foto’s maken, eentje daarvan zie je hieronder.

María Teresa En Henri Luxemburg 40 Jaar Getrouwd Screenshot Instagram 3

LEES OOK:

Zoet: 3 foto’s van Meghan met Archie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie, @koninklijkhuis, @sussexroyal, @courgranducale, YouTube @ the royal family channel

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen