Frederik Voetbal

Royals en voetbal: 5 mooie kiekjes

Dat royals doorgaans nogal enthousiast meeleven met ‘hun’ team, land of ploeg is geen geheim. Vanaf de tribune of op het veld: royals en voetbal in beeld gebracht.

Het EK voetbal draait inmiddels op volle kracht. En of je zelf nu van het balspel houdt of niet, deze royals laten hun liefde voor voetbal maar wat graag zien. Voorpret, gejuich, zweetdruppels en emotie: royals en de bal.

Frederik van Denemarken is een sportieve man. Hij mag graag hardlopen en zegt ook geen ‘nee’ tegen een potje voetbal.

Frederik Voetbal

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: onze Willem-Alexander en Máxima juichten enórm enthousiast mee in de Arena tijdens de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Veel mensen zagen het koningskoppel ook op tv die avond.

Euro 2020: Nederland Oekraine

William is groot fan van Aston Villa, een Engelse voetbalclub. Ter voorbereiding op een wedstrijd vulde hij hier met vrienden wat voorspellingen in. Onder het genot van een biertje.

William Lacht 2

En hoe leuk is dit? Williams oudste zoon George en dochter Charlotte trappen samen even een balletje. Grasvlekken gaan vast wel weer uit de kleding.

George En Charlotte Met Een Voetbal

En wat dacht je van deze prachtige, uit de oude doos? Bernhard reikt de bokaal uit, na afloop van de wedstrijd Ajax-Feyenoord, die in Baarn gespeeld werd – in juli 1955.

Bernhard Voetbalveld Foto Van Wikipedia

LEES OOK:

In beeld: royal tieners

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Wikipedia / Harry Pot, Instagram @detdanskekongehus / Mads Claus Rasmussen / Scanpix, @koninklijkhuis, @dukeandduchessofcambridge