jarig

Prinses Aminah, echtgenote van Nederlander Dennis Verbaas, is jarig

‘Tunku’ Aminah, echtgenote van Dennis Verbaas en sinds kort moeder van een dochtertje, is 34 jaar geworden. Haar vorstelijke familie van het Maleisische sultanaat Johor viert vandaag haar verjaardag. Prinses Aminah is de enige dochter van sultan Ibrahim.

Felicitatie op sociale media

Klokslag middernacht werd de felicitatie van de prinses gedeeld op verschillende sociale mediakanalen. De sultan en zijn familie gebruiken deze platformen om contact te kunnen houden met de bevolking. De felicitatie werd geplaatst met een mooie foto van Aminah, die sinds haar zwangerschap amper in het openbaar te zien was.

Foto’s met baby

Een maand geleden werden wel foto’s gedeeld van de baby en Dennis. Hierop was de plechtigheid te zien waarbij de baby werd getoond aan de koninklijke familie en de hoogste autoriteiten van de deelstaat. Én, waar voor het eerst lokjes van haar haar werden afgeknipt. Daarna werd het weer stil en zag het volk niets meer van hen op sociale media.

Lockdown verjaardag

Het gezin moet nog wel even binnenblijven tijdens het coronavirus. Maleisië heeft namelijk strenge lockdownmaatregelen. Dus dat wordt een verjaardag met een goede dosis quality-time met het gezin.

Lees ook:

Met andere medewerkers sprak hij over de impact van het virus. Op zowel hun werk- als hun privéleven. En op de poliklinische afdeling bezocht hij patiënten voor wie de ‘reguliere’ zorg nu weer op gang komt.

Máxima belde onlangs met het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg om verplegers een hart onder de riem te steken. En Willem-Alexander nam een uitgebreid kijkje achter de schermen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier worden onder meer Nederlanders die nog vastzitten in het buitenland geholpen.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.