×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Saudi-Arabië verlengt avondklok

  Een flink deel van de koninklijke familie is zelf besmet geraakt

  Koning Saudi-Arabië verlengt avondklok

  Ieder land gaat op een eigen manier om met corona. Sommige landen kennen zelfs een avondklok. Tussen bepaalde tijdstippen mag niemand zomaar meer de straat op.


  In het land was de avondklok al vanaf 23 maart ingesteld. En onlangs is deze dus verlengd. Er is niet gemeld tot wanneer de verlenging voortduurt. De klok geldt tussen 7 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends. En is – uiteraard – bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus in Saudi-Arabië tegen te gaan.

  Lees ook:

  Koning Salman bin Abdoel Aziz al-Saud heeft naar verluidt geen besmetting opgelopen, maar een groot deel van de koninklijke familie (en vertakkingen ervan) wel. Prins Faisal bin Bandar bin Abdulaziz zou zelf op de intensive care liggen. De 84-jarige koning werkt vooralsnog door. Waarschijnlijk in een paleis op een eiland nabij Jeddah.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  14 april 2020 - 11:54