Chiara De Bourbon Foto 2

Kennismaken met: Chiara de Bourbon

Deze 16-jarige beauty heeft de titel hertogin van Capri en runt net als zus Carolina een populair Instagram-account vol mooie plaatjes. Chiara werd geboren in Rome, maar woont afgewisseld ook in Parijs en Monte Carlo. Toe maar! We maken nader kennis met deze blonde fashionista.

Ze werd geboren op 1 januari 2005. Een echt nieuwjaarskind dus. En heeft 1 oudere zus: Carolina, 18 jaar. Voluit heet Chiara: Maria Chiara-de Bourbon-Twee Siciliën. Haar vader is prins Carlo. En haar moeder is prinses Camilla. Het hele gezin prijkt met regelmaat op perfect gestylde, glamoureuze foto’s. Duidelijk is wel dat het jetset-leven hen prima past.

De pas 16-jarige Chiara heeft op Instagram al bijna 63.000 volgers. Niet slecht, voor een royal die maar bij een select aantal Nederlanders een belletje zal doen rinkelen. We hebben een paar prachtige foto’s van haar voor je. En plaatsen bij iedere foto een leuk weetje over haar.

Chiara en Carolina mogen dan Italiaanse prinsessen zijn, ze zijn – net als hun ouders trouwens – allebei hoogblond.

Chiara De Bourbon Foto 2

En als je nog twijfelde of dat blond echt-of-uit-een-flesje was: hier zien we de zusjes als peuters. Met moeder Camilla. Chiara deelde deze throwback op Moederdag.

Chiara De Bourbon Foto 3

Misschien herken je hier de Trevi-fontein, in Rome. Chiara werd geboren in de stad. Haar verjaardag – op 1 januari – viert ze tegenwoordig vaak in warme, luxueuze oorden, zoals Dubai.

Chiara De Bourbon Foto 5

Een gezinsfoto. Vader Carlo is 58 en moeder Camilla 50 jaar. Zij trouwden in 1998.

Chiara De Bourbon Foto 1

Chiara is een zelfverklaard dierenliefhebster. Ze poseert ook vaak met haar hondjes, die vervolgens schitteren op haar Instagram-account.

Chiara De Bourbon Foto 4

En als afsluiter nog een prachtige modefoto met zus Carolina samen. De zusjes vliegen de wereld rond, dragen de mooiste (designer)kleding en weten zich verzekerd van een ruime erfenis, maar steken gelukkig ook nog weleens de handen uit de mouwen voor vrijwilligerswerk voor diverse stichtingen.

Chiara De Bourbon Foto 6

LEES OOK:

Er komt een boek over Amalia uit (en de auteur ken je ook)

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @chiaradebourbon