Rania Outfit Foto 1

Inspiratie: 5 fashionable outfits van queen Rania

Rania is – net als onze Máxima – een echte modekoningin. Om door een ringetje te halen gaat bij haar iedere dag op. We hebben onze favo Rania-looks van nu voor je verzameld. Geïnspireerd geraakt? Je kunt haar items zelf bij elkaar shoppen.

Ze is inmiddels alweer bijna 51 jaar, mooie Rania van Jordanië. Ze laat geen moment onbenut om te stralen in steeds weer nieuwe, zorgvuldig uitgekozen outfits. In Jordanië kleden veel vrouwen zich bescheiden, dat wil zeggen: driekwart tot lange mouwen en geen laag-uitgesneden halslijnen. Maar ook met die ‘restricties’ valt prima fashionable te zijn, dat bewijst Rania absoluut!

We hebben 5 van onze favoriete Rania-looks voor je. Duik je mee haar (enorme!) kledingkast in?

Op werkbezoek bij de jonge medewerkers van Wajeez. We love de zwart-wit rok met schuine strepen. Het strak gestreken witte blouseje erboven misstaat niet, maar kan door allerlei kleuren vervangen worden en combineert dan ook prima met de rok.

Rania Outfit Foto 1

Vandaag is rood! Een shiny blouse mag bij geen enkele vrouw in haar garderobe ontbreken. Ga jij voor net zo’n knalkleur, of kies je liever een zachtere tint?

Rania Outfit Foto 2

Zwierig, romantisch en heel geschikt voor zowel zwoele zomeravonden als milde nazomerdagen: de maxi-jurk met lange mouwen. Rania draagt hier een pláátje van een jurk en je vindt een minstens zo mooie hier.

Rania Outfit Foto 3

Het zijn niet louter jurken en rokken die de klok slaan in Jordanië. Ook een goede pantalon ontbreekt niet in Rania’s kast. Misschien vind je wit iets te risky richting het najaar, maar grijs is natuurlijk altijd goed!

Rania Outfit Foto 4

Een goede mantel is een must-have! Afhankelijk van jouw vervoersmiddel kies je een tussenjas of juist een comfortabel warme stof. Deze roze van Rania is beeldig, zoiets shop je hier!

Rania Nagels

LEES OOK:

Deze royals hebben allemaal dezelfde leeftijd

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @queenrania