Amalia Met Máxima Anp

In beeld: royal moeders met hun dochter(s)

Heerlijk: extra genieten van deze dag met mooie foto’s van royals mama’s met hun kroost… althans, hun dochters! Kijk je mee naar deze familiekiekjes?

Moeder. Mama. Mammie of net wat je zelf gewend bent en graag gebruikt. Ook royals trekken er weleens op uit met hun kids of delen een familieportret, via Instagram bijvoorbeeld. Wij selecteerden een aantal van de mooiste kiekjes van royal moeders met hun dochter(s).

Victoria is een geliefde kroonprinses. Ze neemt dochter Estelle zo af en toe al mee op werkbezoek. Dat lijk dochterlief prima te passen, die straalt altijd van oor tot oor.

Victoria En Estelle Foto 1

Natuurlijk mogen Máxima en haar meiden niet ontbreken. Amalia is inmiddels bijna volwassen, Alexia werd afgelopen zomer 16 en Ariane is 14.

Rania van Jordanië poseert met verve voor portretfoto’s. Deze leuke – met dochters Iman en Salma – spettert van je scherm!

Rania Instagram Met Dochters September 2020

Elizabeth is 95 jaar en dat betekent dat haar kinderen ook niet meer piepjong te noemen zijn. Dochter Anne is 71. Had je deze fijne foto’s van álle (achter)kleinkinderen van Elizabeth al eens gezien? Hier zien we Anne met haar eigen dochter, Zara.

Anne 4

Stéphanie van Monaco kreeg 2 dochters en 1 zoon. Haar dochters hebben wel allebei een andere vader, maar iedereen kan het gelukkig prima vinden samen.

Stéphanie Monaco Met Dochters Pauline En Camille Screenshot Instagram

Mathilde en Filip hebben het goed getroffen: 2 zoons én 2 dochters maar liefst. Toevallig vormen de meiden ook de oudste (Elisabeth) en jongste (Eléonore) kinderen van het gezin.

Mathilde Met Kinderen En Filip Anp

Caroline van Monaco heeft net als zusje Stéphanie 2 prachtige dochters. Ook deze meiden zijn halfzussen van elkaar. Charlotte is 35 jaar. En Alexandra is 22 jaar. Hier zien we Caroline die een knuffeltje krijgt van Charlotte.

Caroline Van Monaco Met Dochter Charlotte Screenshot Instagram

LEES OOK:

In beeld: royal vaders met hun zonen

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/ANP/EPA, Instagram @kungahuset, @monacoprincelyfamily, @queenrania, @koninklijkhuis