×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoera! Prinses Aiko van Japan heeft haar middelbare school-diploma

  De 18-jarige kreeg de afgelopen tijd thuis les wegens Corona

  Hoera! Prinses Aiko van Japan heeft haar middelbare school-diploma

  We meldden je eerder al dat Aiko alleen nog naar school toe zou gaan voor het ophalen van haar diploma. In Japan gelden al een tijdje strikte maatregelen om Corona te bestrijden en ook haar eigen familie nam de nodige voorzorg.


  Aiko mocht gisteren haar diploma gaan ophalen. Ze zat op de Gakushuin-school, waar alleen meisjes les krijgen. De leerlingen daar dragen allemaal een schooluniform, dus dat deden ze voor de uitreiking ook. Dit keer mét een mondkapje erbij. Mondkapjes zijn in Aziatische landen, waaronder Japan, sowieso al vrij gangbaar.

  Aan verslaggevers die stonden te wachten, liet Aiko na afloop weten: “Ik heb veel meegemaakt en heb een hele plezierig en tevreden-stemmende schooltijd gehad.”

  Lees ook:

  Overigens waren er extra maatregelen genomen rondom de diploma-uitreiking. Zo kreeg Aiko haar diploma uitgereikt zonder gasten erbij. En ook zijn festiviteiten om haar docenten te bedanken komen te vervallen.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  23 maart 2020 - 12:38