Image 3

Hierover gaat extra uitzending van docu Harry en Oprah

Goed nieuws voor fans! Prins Harry en Oprah Winfrey komen met een extra aflevering van hun documentaireserie over mentale gezondheid. De speciale uitzending van The Me You Can’t See is vrijdag te zien bij Apple TV+, maakte de streamingdienst woensdag bekend.

De prins en presentatrice, die goede vrienden van elkaar zijn, praten in de aflevering na met mensen die in de serie te zien waren. Experts op het gebied van mentale gezondheid komen aan het woord, maar ook sterren en atleten die openhartig waren over hun eigen psychische problemen. Of Harry zelf weer zal vertellen over zijn eigen worstelingen, is niet bekendgemaakt. In de serie, die vorige week verscheen, vertelde de prins onder meer dat hij troost zocht in alcohol en drugs om met zijn problemen om te gaan. Ook vertelde Harry over de suïcidale gedachten van zijn vrouw Meghan.

Voor Harry was de documentaire zijn eerste grote televisieproject. Na hun stap terug binnen het Britse koningshuis vorig jaar kondigden de prins en zijn vrouw aan producties voor Netflix te gaan ontwikkelen. Ook sloot het koppel een deal met Spotify.

LEES OOK:

Eindelijk! Omstreden Gouden Koets is weer te bewonderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.