Malaysia Princess Wedding Ceremony

Dennis Verbaas mag feestje Maleisische koningin bijwonen

In Maleisië noemen ze hem Dato’ Dennis Muhammad Abdullah. De uit Nederland afkomstige man is al enkele jaren getrouwd met de Maleisische prinses Aminah.

Afgelopen voorjaar kregen ze een eerste kindje samen, Dennis en zijn prinses. Verbaas was zelf een getalenteerd voetbalspeler in Nederland, maar na ernstige hartproblemen moest hij een voetbalcarrière al op jonge leeftijd opgeven. Hij ging de marketingwereld in. En kwam onder meer in Singapore voor een lokale voetbalclub werken. Via die club ontmoette hij prinses Aminah.

Dennis bekeerde zich tot de islam. Trouwde met zijn prinses. En zo af en toe komen er details over zijn koninklijke leven in Maleisië naar buiten. Met foto’s zijn ze echter spaarzaam. Afgelopen weekend werd – op een ingetogener manier dan in andere jaren – de verjaardag van koningin Azizah.

Azizah werd 60. En ook een schoonzus van haar wordt binnenkort 60. Voor die bijzondere gelegenheid werd een taart aangesneden, waar ook Dennis bij aanwezig was. Later op de dag vergezelden Dennis en Aminah de koningin ook naar het vliegveld, waar zij haar uitzwaaiden.

Hieronder enkele foto’s van Dennis en Aminah. Wat een mooi paar!

Malaysia Princess Engagement
Dennis Aminah 2

Lees ook:

Feitjes & weetjes over Luana en Zaria

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA