Anne 6

5x royals te paard

Of ze ook zelf de stallen uitmesten en het paard optuigen, is de vraag. Maar feit is wel dat deze royals erg kunnen genieten van een ritje te paard. Van ervaren ruiters tot beginnelingen: 5 royals op een drafje!

We weten dat er royals zijn die een ‘need for speed‘ hebben. En anderen lezen bijvoorbeeld graag boeken of doen aan tuinieren. En dan is er óók nog een aardige groep royals die graag in het zadel klimt. Of een stukje te lopen, draven of galopperen. We zetten de leukste foto’s van royals op een paard voor je op rij.

De 94-jarige queen der queens mag nog altijd graag een stukje rijden. Hier zien we haar met een omgeknoopt hoofddoekje, om het kapsel onder controle te houden.

Elizabeth Paard

In Luxemburg mocht erfgroothertog Guillaume (ook: Willem) even proeven van het paardrijden. Hij kreeg les van Nicolas Wagner, een dressuurruiter die het land al eens mocht vertegenwoordigen op de Olympische Spelen.

Guillaume Paard

De dochter van prinses Anne, Zara, is een groot paardensportfanaat. Het zit in haar bloed, moeder Anne deed in 1976 namens Groot-Brittannië zelfs mee aan de Olympische Spelen!

Zara Phillips Paard

Harry is niet vies van een potje paardenpolo. Kijk eens wat een enthousiasme bij de prins, tijdens deze wedstrijd die voor het goede doel werd gehouden.

Harry Paard

En hier zien we de oudste dochter van Caroline van Monaco, Charlotte, paardrijden. Geconcentreerd en elegant, wat wel opvalt is dat zij hier geen cap draagt.

Charlotte Casiraghi Paard

Lees ook:

In beeld: de jongste Zweedse koningskindjes

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @theroyalfamily, @courgrandducale, @sussexroyal, Mario Testino, ANP/EPA