2020 11 27 1

4 heerlijke Netflix-series over royals

Vorige week stonden 5 Netflix-films over royals in de spotlight. Heb je ze intussen allemaal al gezien? Dan hebben we dit keer 4 heerlijke series waar je het weekend wel mee doorkomt op een rijtje gezet. Van drama en romantiek, tot historisch en biografisch. Maak het je comfortabel thuis en genieten maar!

1. The Windsors

Alle drama en publieke perikelen van de Britse koninklijke familie worden in een nieuw jasje gestopt in deze komische soapserie. Een heerlijke parodie!

2. The Crown

Al gezien? Deze serie is natuurlijk onmisbaar voor iedere royalty-liefhebber. Recentelijk leidde dat nog tot wat haatreacties op Camilla, maar daar heeft prins Charles een stokje voor gestoken door de reacties op sociale media uit te zetten.

3. The Story of Diana

Het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana worden in deze serie in beeld gebracht aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden. 

4. The Royal House Of Windsor

Deze documentaire gaat op basis van nieuwe informatie over hoe de Britse koninklijke familie de afgelopen 100 jaar de machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd. 

2020 11 27

LEES OOK:

5 heerlijke Netflix-films over royals

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Netflix.