×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander heeft nog géén cadeautjes gekregen vandaag

  En wel om deze begrijpelijke reden

  Willem-Alexander heeft nog géén cadeautjes gekregen vandaag

  De koning beantwoordde voor Zapplive allerlei vragen van kinderen. Eén van die vragen luidde: 'heeft u al leuke cadeaus gekregen'?


  “Nog niet”, zei hij eerlijk toen Fleur Heijmerikx haar vraag stelde. En dat is best logisch, omdat al in alle vroegte begonnen is met fotoshoots en opnamen voor deze bijzondere Koningsdag. Normaal gesproken krijgt de koning natuurlijk óók nog eens allerlei moois in handen gedrukt van mensen die de koninklijke familie opwachten in de stad die zij dat jaar aandoen.

  Lees ook:

  Maar niet getreurd, Willem-Alexander gaat het inhalen. Als de opnames achter de rug zijn en de familie weer een beetje rust heeft, wordt de viering alsnog ingehaald. In kleine kring dus. Wel benadrukte hij nogmaals dat hij het ontzettend jammer vindt dat Koningsdag in Maastricht niet door kon gaan. “Zeker met dat prachtige weer van vandaag.” De burgemeester van Maastricht feliciteerde de koning vanochtend al met een leuk filmpje.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, YouTube @ NPO Zapp

  27 april 2020 - 15:09