×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Alexia tegen Enzo Knol: ‘mijn ouders doen het echt goed’

  Middelste van 3 dochters is trots op haar vader en moeder

  Prinses Alexia tegen Enzo Knol: ‘mijn ouders doen het echt goed’

  Koningsdag 2020 staat in het teken van alternatieve vieringen. Ook onze koninklijke familie feest erop los, maar dan veilig thuis.


  Achter de schermen

  In een online vraaggesprek van YouTube-ster Enzo Knol – waaraan ook Willem-Alexander en Máxima deelnamen – heeft Alexia gezegd dat haar ouders “het echt heel goed doen”. Enzo vroeg de prinses hoe het er achter de schermen op het woonpaleis aan toegaat.

  Stond niet in het script!

  Alexia vulde spontaan nog aan: “Mijn moeder moet veel tijd besteden aan haar baan natuurlijk, maar ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen. Ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door en wij allemaal. Ik vind mijn ouders echt heel goede ouders.” Waarop Máxima nog gekscherend zei: “dit was niet scripted!”, oftewel een écht spontane opmerking van de tiener.

  Lees ook:

  De hele familie actief

  Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane zijn enorm actief vandaag. Vanochtend was er al een fotoshoot bij hun eigen voordeur. Amalia opende met haar moeder en zusjes de ‘digitale kleedjesmarkt‘. Willem-Alexander had een hele reeks gezellige videogesprekken, waaronder een met Anna Yilmaz – de winnares van Heel Holland Bakt van vorig jaar. Amalia sprak met ruiter Anky van Grunsven. En Máxima viel ook nog even binnen bij Jeroen van der Boom, tijdens een online muziekles die hij gaf.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  27 april 2020 - 14:55