×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Pieter-Christiaan deelt foto’s van lege schappen in de AH

  Prins vindt het 'niet oké' voor mensen die niet naar buiten mogen

  Prins Pieter-Christiaan deelt foto’s van lege schappen in de AH

  Met een drietal foto's op zijn Instagram-account laat ook Pieter-Christiaan zien dat hij lege schappen aantrof tijdens het boodschappen doen.


  De prins krijgt veel bijval onder de post. Mensen geven aan het belachelijk te vinden dat er zo gehamsterd wordt. En sommigen geven hem zelfs tips om toch aan vers eten te komen op een andere manier. Zoals een boerenbedrijf dat ook aan huis levert in de arm nemen.

   

  Lees ook:

  Beeld: Instagram @pcvanoranje, ANP

  17 maart 2020 - 11:39