×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn deelt tips om thuiswerken mogelijk te maken

  Via Twitter deelt hij hoe er oplossingen gevonden kunnen worden

  Prins Constantijn deelt tips om thuiswerken mogelijk te maken

  Constantijn is zelf steunpilaar voor vele start-ups en uitte eerder al dat naast particulieren ook veel bedrijven door Corona geraakt zullen worden.


  Op zijn Twitter-account deelt hij (links naar) tips, zodat bedrijven hun werknemers op een handige manier thuis kunnen laten werken. Voor het weekend riep hij iedereen op elkaar te helpen waar mogelijk.

  Op Twitter zijn vandaag hashtags als #thuiswerken, #coronanederland en #samensterk trending.

  Beeld: ANP, Twitter @constantijn14

  16 maart 2020 - 14:04