×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn over Corona: zelf actie ondernemen

  En niet alleen wachten op de overheid om juist te handelen

  Prins Constantijn over Corona: zelf actie ondernemen

  Constantijn heeft op Twitter een bericht geplaatst waarmee hij Nederlanders oproept zelf het nodige te doen en regelen tijdens de Corona-crisis.


  De prins vindt dat iedere Nederlander een eigen rol heeft nu. “Niet wachten op de overheid om het juiste te doen”, valt te lezen in zijn nieuwste bericht op Twitter.

  Constantijn probeert met zijn bedrijf Techleap mee te helpen aan het verzachten van de klappen die Nederlandse ondernemers waarschijnlijk zullen gaan voelen. Want naast “persoonlijk leed” zullen ook veel bedrijven “in hun bestaan bedreigd worden”, zo meldt hij.

  Hij sluit af met de wens dat iedereen solidair is met elkaar en zal helpen waar nodig.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  13 maart 2020 - 16:13