×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Voorbereidingen Koningsdag in Maastricht blijven volop doorgaan

  Hof gaat vooralsnog niet uit van annulering van de feestdag

  Voorbereidingen Koningsdag in Maastricht blijven volop doorgaan

  Tussen alle afzeggingen en leeggemaakte agenda's door, is er hoop voor onze eigen Koningsdag. Daarvan zijn de voorbereidingen namelijk gewoon in volle gang.


  Al houdt het Nederlands Hof de situatie rondom Corona – net als iedereen – in de gaten, er is momenteel geen reden om de voorbereidingen voor 27 april stil te leggen. Eerder waren er wel (onbevestigde) berichten dat afblazen of stilleggen nabij zou zijn, maar dat wordt nu tegengesproken.

  Lees ook:

  Het tevens ‘oranje-getinte’ NLdoet, waarbij vrijwilligers in het hele land de mouwen uit de handen steken om individuen, stichtingen en goede doelen te helpen met bijvoorbeeld klusjes, is wel gecanceld. Het zou niet verantwoord zijn grote groepen mensen bijeen te brengen. Normaal gesproken is NLdoet iets waar Willem-Alexander zich graag zelf voor inzet. Dit jaar zou hij echter sowieso al niet deelnemen, omdat het werkbezoek aan Indonesië er pal voor gepland was.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  13 maart 2020 - 11:52