×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Al deze Europese royals gaan naar Auschwitz-herdenking

  Willem-Alexander en Máxima zijn niet de enigen

  Al deze Europese royals gaan naar Auschwitz-herdenking

  Dit jaar is het de 75e verjaardag van de bevrijding van het nazi-vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. Naast Willem-Alexander en Máxima zullen nog meer royals aanwezig zijn bij de herdenking.


  De herdenking is op 27 januari, tegenwoordig Wereld Holocaustdag, in Polen.

  Veel koninklijke deelnemers

  Naast de koning en koningin zijn er ook koninklijke deelnemers uit andere landen. Zo is groothertog Henri uit Luxemburg aanwezig en wordt Zweden vertegenwoordigd door kroonprinses Victoria en premier Stefan Löfven. Koningin Elizabeth stuurt haar schoondochter Camilla, hertogin van Cornwall, naar de herdenking. Uit Noorwegen komt kroonprins Haakon en uit Spanje koning Felipe.

  LEES OOK:

  Andere Europese leiders

  Het Belgische hof heeft nog niet aangekondigd of koning Filip en koningin Mathilde er net als vijf jaar geleden bij de 70e herdenking bij zijn. Andere aanwezigen zijn onder anderen de presidenten van Duitsland, Finland, Israël, Letland, Malta, Oostenrijk, Polen en Slovenië.

  Bron: ANP

  10 januari 2020 - 15:20