Maxima Op Tour Voor Meer Muziek In De Klas (rotapool)

Verklapt: dit kreeg Máxima op Moederdag

Maandag 17 mei is het zover: Máxima’s 50ste verjaardag! Wij blikken deze hele week alvast vooruit naar haar feestje, met de leukste artikelen over onze koningin voor je!

Natuurlijk zijn alle blikken op Máxima gericht deze week. Ze viert bijna haar verjaardag – een echte mijlpaal met 50 kaarsjes op de taart! – maar natuurlijk was het eergisteren ook nog Moederdag. Máxima was gistermiddag op mini-tournee en bij voormalig zendstation Radio Kootwijk gaf ze opvallend eerlijke antwoorden op vragen van aanwezige kinderen.

De kinderen uit het speciaal onderwijs hadden een mooie opvoering gegeven. Dit in het kader van de campagne ’50 Dagen Muziek’ van de stichting Meer muziek in de klas. Net toen Máxima wilde vertrekken, stoof een aantal kinderen op haar af en stelde haar allerlei vragen. Zo vroeg een jongetje “waar is Alexia?”, waarop Máxima uitlegde dat haar middelste dochter gewoon naar school moest. Ze voegde er meteen maar de info over Amalia en Ariane aan toe: Amalia studeerde die middag. En Ariane mocht de volgende dag weer (fysiek) naar school.

Een andere leerling vroeg Máxima wat ze van haar dochters had gekregen op Moederdag. Het antwoord? “Dikke kussen, omhelzingen, droogbloemen en bloemen”. Goed verwend dus!

Maxima Op Tour Voor Meer Muziek In De Klas (rotapool)

LEES OOK:

5 mooie foto’s van Máxima en Beatrix samen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP