Máxima En Beatrix Foto 1

5 mooie foto’s van Máxima en Beatrix samen

Maandag 17 mei is het zover: Máxima’s 50ste verjaardag! Wij blikken deze hele week alvast vooruit naar haar feestje, met de leukste artikelen over onze koningin voor je!

De vorige koningin en de huidige koningin van ons land. Schoonmoeder en schoondochter. Samen in beeld. Kijk je mee naar deze fijne beelden van Beatrix en Máxima door de jaren heen?

Een tijdje geleden alweer, het verhaal gaat dat CDA’er Ruud Lubbers Beatrix destijds adviseerde Máxima bij de eerste kennismaking vooral niet te hard aan te pakken. Bij eerdere vriendinnen van Willem-Alexander schijnt zij altijd nogal kritisch te zijn geweest. Inmiddels is het al jaren dikke mik tussen de twee.

Máxima En Beatrix Foto 1

Samen op werkbezoek en ook allebei een fashionable hoedje op. Mooie, stijlvolle dames.

Máxima En Beatrix Foto 2

Op chic. Zowel Beatrix als Máxima houdt van kwalitatief hoogstaande stoffen en snitten. Grappig is ook dat we hier goed zien dat Máxima geen ‘kleintje’ is.

Máxima En Beatrix Foto 3

Bij een bezoek aan de Grote Moskee in Oman droegen Máxima en Beatrix een hoofddoek, uit respect voor de cultuur en religie ter plekke.

Máxima En Beatrix Foto 4

En natuurlijk mag een Lech-foto niet ontbreken. Dit jaar geen wintersport voor de Oranjes vanwege de pandemie, maar wat hebben ze al veel sneeuwmomenten gedeeld samen!

Máxima En Beatrix Foto 5

LEES OOK:

Leuk: Máxima begint aan muziek-tournee voor haar verjaardag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Pinterest, Instagram @koninklijkhuis