Paleis Het Loo In De Steigers

Paleis Het Loo op Tweede Pinksterdag mateloos populair

Het paleis zelf is nog altijd niet toegankelijk voor bezoekers, vanwege een grootschalige verbouwing. Maar het restaurant, de stallen en de siertuinen waren gisteren bij de heropening meteen volgeboekt.

Net als de horeca, mogen ook culturele instellingen zoals musea en theaters weer gasten ontvangen sinds gisteren. En met dat mooie weer is het niet geheel verrassend dat Paleis Het Loo – in Apeldoorn – meteen een hit was. Er wordt nu met tijdsvakken gewerkt en alleen online kan een kaartje gekocht worden. Ook het restaurant bij het paleis ging open en bezoekers werd gevraagd zo veel mogelijk met de auto of de fiets te komen. Ook parkeren kon alleen op de tijden waarop het toegangskaartje geldig was.

Het team had een mooie slogan bedacht om de heropening in te luiden: ontspannen op royale afstand. Een prachtige brug naar zowel Het Loo als de huidige corona-maatregelen. Overigens is het paleis zelf nog altijd gesloten vanwege renovatie, maar de siertuinen, de stallen en het restaurant zijn open.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP, Twitter @paleishetloo