Mooi: Pieter van Vollenhoven deelt filmpje van hond die kittens fostert

Het Twitter-account van Pieter van Vollenhoven brengt ons politiek, tips, natuurfoto’s en te gekke dierenvideo’s. Ditmaal schittert hond Raylan in een prachtig filmpje waarin ze een nestje kattenbaby’s verzorgt.

Dat daar heel wat aan vooraf ging, is wel duidelijk. Raylans baasje is een brandweerman. En die redde samen met collega’s een nest piepjonge kittens uit een brandend gebouw. De kittens zaten onder de rook en viezigheid en werden goed geschrobd. De brandweerman besloot het nestje met de kleintjes zelf thuis te fosteren. En deed dat samen met hond Raylan, die duidelijk zachtaardig en vol liefde helpt.

Toen de katten groter waren en eigen, liefdevolle baasjes kregen was het opeens een stuk rustiger in huis. Maar na een poosje kwam het katje waarmee Raylan de meest bijzondere band had, nog eens op bezoek! Dat zie je ook in deze video. Wij snappen volledig waarom Pieter van Vollenhoven zoiets deelt. Mooi om te zien hoe mensen en dieren – zelfs onderling – zo veel liefde voor elkaar kunnen hebben.

Lees ook:

Sneu! Hond van Thaise prinses is spoorloos

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Twitter @PietervVol / @dodo

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen