Mabel promoot spel dat haar zusje maakte op Instagram

Mabels zus Nicoline is 2 jaar jonger en heeft een heus ’trouwspel’ op de markt gebracht. Mabel spotte een advertentie voor het spel in de krant en zette de promotie even door op haar eigen Instagram-account. Trots op haar zusje!

De succesvolle onderneemster heeft dus ook een jonger zusje dat van aanpakken weet. Nicoline is 50 jaar, ze werkt in de marketing- en communicatiewereld én ze is BABS (trouwambtenaar). Ze houdt de liefde aan als rode draad voor alles. Dat verklaart meteen waarom ze dit spel bedacht. Het heet Het Trouwspel. En is bedoeld om stellen meer verdieping te bieden. Door allerlei vragen aan elkaar te stellen, leer je je partner nóg beter kennen, is de gedachte.

En natuurlijk is het niet alleen voor getrouwden. Ook verliefde, verloofde, geïnteresseerde mensen vinden het ongetwijfeld graag onder de Kerstboom dit jaar. Mabel geeft haar zusje dus alvast een zetje door er iets op Instagram over te delen. Leuk dat beide zussen zo actief zijn als ondernemers. Sluit prachtig aan bij de slotavond waar Máxima vorige week acte de présence gaf. Bij het F€mpower Your Growth Program 2020 sprak zij met en voor vrouwelijke ondernemers.

Mabels bericht over het spel dat haar zusje Nicoline bedacht

Mabel Het Trouwspel Instagram Screenshot December 2020

LEES OOK:

Het was een bijzondere zondag voor Pieter van Vollenhoven

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @mabel.vanoranje