Kijk mee naar Margarita op Instagram

Net zoals een handjevol andere Nederlandse royals, is ook Margarita – dochter van prinses Irene – te vinden op social media. Op Instagram deelt ze mooie plaatjes, onder meer van de door haar ontworpen sieraden.

De onderneemster studeerde ooit Culturele Antropologie en startte in 2014 met een eigen juwelenlijn. Meer over Margarita’s werkzaamheden en activiteiten lees je trouwens ook in onze serie ‘zo verdienen Nederlandse royals de kost‘. Op Instagram plaatst de prinses afwisselend natuurfoto’s, kiekjes van haar ontwerpen en zo af en toe een selfie. We doen een greep!

Op de foto met Nicolette van Dam, bijna twee jaar geleden. Misschien herken je het t-shirt nog wel, dat was destijds eventjes heel erg ’trending topic’.

Margarita 1

Een paar weken geleden deelde ze een foto van haar lievelingsbloemen: pioenrozen. Heel subtiel showt ze ook een ring uit haar eigen collectie.

Margarita 2

Aan het werk met schetsen voor nieuwe ontwerpen. Ze schrijft bij deze foto dat ze werkt aan een manier om de sluitinkjes onzichtbaar te laten wegvallen in het totaalontwerp.

Margarita 3

Ze is dol op wandelen in de natuur. Het onderschrift bij deze foto luidt het jaar van ’75 jaar vrijheid in’, waar we nationaal natuurlijk meermaals bij hebben stilgestaan.

Margarita 4

Met goede vriend en modeontwerper Addy van den Krommenacker. Samen in Milaan om zijn verjaardag te vieren. Niet dit jaar, wel vorig jaar.

Margarita 5

En een schattige wandelfoto mét hondje. Jack Russell Lente voelt zich sterk en draagt trots een enorme stok mee.

Margarita 6

Lees ook:

Prinsessen die we beter willen leren kennen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @deparmedesign