Eloise Selfie 1

Eloise vraagt (en krijgt!) podcast-tips

Eloise is op de trein der podcasts gestapt. Om naar te luisteren dan. Want voor zover wij weten, host de 18-jarige studente er zelf nog geen. Ze vroeg via haar Stories om tips en die kreeg ze… in overvloed.

Ze studeert, ze houdt snackavonden, ze gaat een eigen boek uitbrengen en… ze zit nog weleens in de trein. Vast en zeker op weg naar school of juist naar huis. Die tijd kom je wat aangenamer door met luisteren naar muziek of een goede podcast. Eloise vroeg haar volgers op Instagram dan ook om even met haar mee te denken. Zij deelden massaal tips voor interessante podcasts. En Eloise deelt de leukste dan weer in haar Stories. Wellicht zit er ook wel een fijne tussen voor jou?

Ze stelde eerst de vraag. En omdat Eloise nogal veel volgers heeft en er doorgaans goed op haar Stories wordt gereageerd, kwam ook hier een respons van heb-ik-jou-daar.

Eloise Podcast 1

Kende jij deze al? Richting ‘human interest’, kan zeker interessant zijn.

Eloise Podcast 2

En natuurlijk mag iets met eten niet ontbreken. Verder feminisme, zelfspot én leven in New York. Mooie mix van onderwerpen.

Eloise Podcast 3

Eloise deelt tenslotte de tips die los van bovenstaande populaire podcasts veel genoemd werden. Wij gokken dat ze haar treinreizen en vrije uurtjes tussendoor goed zal kunnen gaan vullen!

Eloise Podcast 4

LEES OOK:

Eloise en haar uitgroei: ‘nog even geduld’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje