Eloise Weekend

Eloise en haar uitgroei: ‘nog even geduld’

Dat menig man en vrouw de kapper, barbier en schoonheidsspecialiste mist, moge duidelijk zijn. Met de verlenging van de lockdown en dus ook het dicht blijven van onder meer kappers, deelt Eloise een foto van haar uitgroei op Instagram.

De gravin is natuurlijk nogal een BN’er geworden in relatief korte tijd. Met haar account op Instagram heeft ze een enorm bereik (230.000 volgers ‘as we speak’), ze gaat een boek uitbrengen en samen met vriendinnen make-upt en fotografeert ze erop los.

Eloise is druk met haar studie, maar nooit té druk om ons te lang te laten wachten op een leuke update van wat haar zoal – nog meer – bezighoudt. In de weekenden gaat ze graag naar huis, wandelen met de familiehond. En ditmaal deelt ze een foto waarop ze zittend voor een kunstwerk te zien is. En de lichte uitgroei van haar geverfde haren laat zien. Ze schrijft erbij dat ze ‘nodig naar de kapper’ moet, maar net als iedereen geduld moet hebben.

Alsnog een prachtige dame mét prachtige haarkleur, vind je ook niet? De foto heeft al zo’n 20.000 likes gekregen. En sommige mensen vragen naar het schilderij: van wie is het en waarom hangt die dweil erover?

Eloise Uitgroei Screenhot Instagram Januari 2021

LEES OOK:

Thuiswerken in Denemarken: Frederik én Mary met leesbril

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje