2020 10 02

Eloise verkoopt kleding nu op eigen platform

Eloise heeft het helemaal gehad met de onlineverkoopsite United Wardrobe en heeft besloten haar tweedehandskleding voortaan te verkopen via een nieuw Instagram-account, dat ze woensdag daarvoor aanmaakte. “United werkt namelijk echt niet en het is goedkoper voor de koper”, motiveerde de ondernemende oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien haar besluit.

Eerst dacht ze nog de verkoop te kunnen regelen via de stories op haar eigen open account, waarbij dan gold dat het hoogste bod het aangeboden kledingstuk kon kopen, maar in de loop van woensdag kwam Eloise daarop terug. “Door de feedback die ik kreeg, heb ik besloten om een apart Instagram-account aan te maken”, zo liet ze haar inmiddels 188.000 volgers weten.

De 18-jarige Eloise  regelde de zaakjes vanuit huis in Den Haag. Daar was ze dinsdag vanuit studieplaats Amsterdam naar toe gegaan, zo meldde ze eveneens op sociale media. “Voordat mensen zich zorgen maken: ik heb helemaal geen klachten! Alleen vind ik het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam”, zo schreef ze, verwijzend naar het hoge aantal coronabesmettingen in de hoofdstad.

LEES OOK:

Harry en Meghan lanceren bijzondere campagne

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @eloisevanoranje.