Eloise Story

Eloise deelt beelden introductiedag nieuwe studie

De zomer is voorbij voor de 18-jarige. Ze start aan de Hotelschool in Den Haag, nadat ze afgelopen mei haar VWO-diploma behaalde. In een Story op Instagram deelt ze foto’s van de allereerste dag!

Na het afronden van de middelbare school, starten veel jongvolwassenen met een studie. Al zijn er natuurlijk ook die kiezen voor een tussenjaar, waarin ze gaan reizen of werken bijvoorbeeld. Eloise was algauw zeker van haar zaak: zij wilde graag naar de Hotelschool. Ze werd er aangenomen en inmiddels in het zover: haar állereerste studiejaar is begonnen!

De gravin genoot deze zomer van uitjes in eigen land én van een vakantie op Sicilië. Op Instagram blijft het aantal mensen dat haar volgt nog altijd groeien. In haar nieuwste Story deelt ze een foto waarop ze achter haar laptop aan het werk is. En eentje waarop ze duidelijk een nette, witte blouse aan heeft. Misschien wel de dresscode voor de Hotelschool? ‘introductiedag’ schrijft ze erbij. We wensen Eloise alles succes en plezier de komende studiejaren!

Eloise Story 1
Eloise Story 2

Lees ook:

Hier gaat de queen wonen ná haar Schotlandvakantie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen