Een nieuw kijkje in de werkkamer van de koning

Willem-Alexander en Máxima verrasten ons aangenaam, door in het voorjaar foto’s te delen van hun werkkamers op paleis Huis ten Bosch. We zagen de koning toen in een poloshirt. Nu zit hij strak in het pak.

Op het Instagram-account van het koninklijk huis is een foto gedeeld van de koning die videobelt met een werknemers van organisaties die druk zijn met het managen van de corona-uitbraak in het Caraïbisch gebied. We zien een geconcentreerde Willem-Alexander. Met oortjes in. En zo te zien staat er ook een fiks karaf met water voor hem klaar.

Eerder dit jaar, toen het thuiswerken de norm begon te worden, deelden onze koning en koningin een aantal foto’s waarop ook zij thuis aan het werk zijn. We spotten Máxima toen voor het eerst met een (lees)bril. En Willem-Alexander droeg geen sokken in zijn loafers, maar wel een casual poloshirt. Een echt kijkje in de keuken, als het ware!

Onderstaande post werd onlangs gedeeld. Niet zo gek dat de koning hier wél een driedelig pak draagt, in plaats van een shirt, gezien het huidige seizoen!

Screenshot Werkkamer Willem Alexander Huis Ten Bosch

LEES OOK:

Deze prinsen en prinsessen hebben dezelfde leeftijd

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis