Prinsessen

Deze prinsen en prinsessen hebben dezelfde leeftijd

Jong en oud, Europees of daarbuiten. Zo veel royals, zo veel leeftijden! Wij hebben eens bekeken welke prinsen en prinsessen een leeftijd delen.

Leuk om eens te zien welke van de prinsen en prinsessen die we kennen, volgen en waar we dol op zijn, even oud zijn. Het zal je nog verbazen ook, want daar waar de een misschien de groeispurt al heeft gehad, is de ander nog maar jong om te zien!

Alexia en Christian. Onze eigen prinses, de middelste van de 3 zusjes, en de Deense tiener. Allebei 15 jaar.

Christian 1

Harry mag dan zijn geboortegrond hebben verlaten, hij is en blijft een royal. Met zijn 36 jaar is hij dan weer even oud als de oudste zoon van Caroline van Monaco: Andrea Casiraghi.

Harry Meghan

Sverre Magnus van Noorwegen is al een hele bink om te zien, met zijn 14 jaar. Ook de tweeling van Laurent van België – Nicolas en Aymeric – is 14 jaar.

Sverre Magnus
Nicolas En Aymeric België

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van Caroline van Monaco, is een leeftijdsgenoot van de Luxemburgse prins Louis. Beiden 34.

Charlotte 1
Louis 3

De jongste telg van Floris en Aimée heet Willem Jan*. Hij is 7 jaar en dat is precies zo oud als de Britse prins George is.. en die is dan juist het oudste kind van William en Kate!

Willem Jan
George 7 Jaar

Vooruit, een echte prinses (Elisabeth van België) en een gravin (Eloise van Oranje). Maar royal zijn ze hoe dan ook! De eerste dame studeert aan de Koninklijke Militaire School. De tweede aan de Hogere Hotelschool, in Amsterdam.

Belgium Royalty
Eloise Fiets Juli 2020

En nu smokkelen we een klein beetje, want Laurentien en Stéphanie van Monaco zijn bijna even oud: respectievelijk 54 en 55 jaar. Dat zou je beide vrouwen toch niet geven?

Ten slotte de beeldschone prinses Sofia van Zweden. Zij is getrouwd met prins Carl Philip. En de Duits/Monegaskische prins Christian van Hannover. Zijn vader was getrouwd met Caroline van Monaco. De twee royals leven in totaal andere werelden, maar zijn allebei 35 jaar oud.

Sofia Zweden 2
Peru Wedding Hannover

Lees ook:

3x de korte kapsels van Charlene

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, ANP/EPA, Instagram @prinsparet, @koninklijkhuis, @monacoprincelyfamily, @kensingtonroyal

*van Willem Jan zijn geen recente foto’s beschikbaar