Dennis Aminah 2

Dennis Verbaas ontmoet NL-ambassadeur in oranje shirt

Sinds er ook in Maleisië enkele coronamaatregelen zijn versoepeld, is het weer mogelijk voor mensen om naar verschillende regio’s te reizen. De Nederlandse ambassadeur aldaar had een afspraak met de sultan én schoonzoon Dennis Verbaas.

Deze maand is het tevens 4 jaar geleden dat Dennis in het huwelijksbootje stapte met zijn Maleisische prinses. Aminah is de enige dochter van de sultan en ondanks het feit dat er maar weinig naar buiten komt over het leven achter de paleismuren, weten we wel dat Dennis en zijn schoonfamilie in enorme rijkdom leven. En dat Dennis en zijn vrouw afgelopen winter een dochter mochten verwelkomen. Meer weetjes over Dennis lees je trouwens hier.

Aart Jacobi is de Nederlandse ambassadeur in Maleisië. Hij reisde af naar Johor, de regio waar Dennis en zijn nieuwe familie wonen. Daar vond een lunch plaats, aangeboden door sultan Ibrahim en zijn vrouw Zarith. En uiteraard werden in de buurt ook bedrijven en instellingen bezocht die handel drijven of dat zouden kunnen doen, met Nederlandse bedrijven.

Maar ook schoonzoon Dennis Verbaas kwam de ambassadeur begroeten. Hij had speciaal voor de ontmoeting een oranje shirt aangetrokken. Of de twee ook even wat Hollandse nieuwtjes hebben uitgewisseld, is niet bekend. Ook is er geen foto beschikbaar gesteld van Dennis in zijn oranje-boven-kleding.

Malaysia Princess Engagement

Lees ook:

Zien: Frederik op de rode loper bij filmfestival

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen