Naamloos

De leukste reacties op de ‘verlovingsfoto’ van W.A. en Máxima

Je hebt het misschien wel gezien gisteren: op Valentijnsdag deed Willem-Alexander zijn aanzoek aan Máxima opnieuw. En nog wel op de vijver bij Paleis Huis ten Bosch, nét als 20 jaar geleden. Dit zijn de geinigste reacties van ‘het Nederlands volk’.

Het is een aandoenlijk plaatje. Onze koning op één knie. En Máxima die quasi-verrast zijn aanzoek accepteert. Een herhaling van de situatie zoals die ruim 20 jaar geleden was. En op dezelfde plek, volgens Willem-Alexander. Met de winterse omstandigheden van gisteren – de foto en het aanzoek zijn op het ijs op de paleisvijver – is de romantiek niet van de lucht!

Natuurlijk nodigt een dergelijke foto óók uit tot allerlei reacties. Waarvan de meeste hartelijk en liefdevol overigens. Wij doken er even in en verzamelden een paar prachtige voor je. Lachen geblazen!

mario120268 is vooral bezorgd om Willem-Alexanders rug. En inderdaad, ze zijn natuurlijk wél 20 jaar ouder dan toen, dit vorstelijke koppel!

Reacties Foto 1

lienhomann vraagt zich af of Máxima dan eigenlijk wel opnieuw ‘ja’ heeft gezegd? Best een goede vraag!

Reacties Foto 4

mylene.aimee31 kan de humor wel waarderen, zij vindt deze foto een voorbeeld van een ‘echt’ momentje.

Recactie Foto 2

En merijn_groeneveld moest eerst even goed kijken voordat hij zag dat het onze koning en koningin waren. Snappen we ook wel, ze zijn niet bepaald gekleed in galajurk en rokkostuum. onmywaytofitxangela is gisteren zelf ook ten huwelijk gevraag! En dan voor de eerste keer, gokken we.

Reacties Foto 3

LEES OOK:

Foto’s: ook prinses Margriet gaat digitaal

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen