Margriet Vergadert Digitaal Screenshot Instagram Februari 2021

Foto’s: ook prinses Margriet gaat digitaal

Mensen van alle generaties zitten sinds corona met regelmaat achter de laptop, met de tablet in handen of in de groepsapp op WhatsApp. Ook Margriet digitaalt gezellig mee en er zijn leuke kiekjes van haar videovergadering.

De 78-jarige prinses mocht deelnemen aan een overleg met medewerkers van dansgezelschap Introdans. Uiteraard werd de impact van de coronacrisis op de dansers, technici en andere werknemers uitvoerig besproken. Margriet trof het gezelschap niet bij toeval, ze is beschermvrouwe van Introdans.

De dansers uit Arnhem lieten de prinses weten hoe het nu met hen gaat. Tijdens de coronacrisis hebben ze allerminst stilgezeten. Er werden bijvoorbeeld digitale dansprojecten voor scholen gemaakt. Margriet wilde met haar deelname aan de vergadering vooral haar steun betuigen, in deze lastige tijden. En van het digitale overleg heeft het koninklijk huis een paar leuke foto’s gedeeld. We zien het inmiddels welbekend stapeltje boeken onder de laptop, om deze op ooghoogte te krijgen. Verder heeft Margriet haar leesbril opgezet.

Margriet Laptop Foto 1
Margriet Laptop Foto 2
Margriet Laptop Foto 3

LEES OOK:

Fijne plaatjes: Máxima met haar dochters

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @koninklijkhuis