Naamloos

De koning op bezoek in Helmond en Eindhoven

Willem-Alexander heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan Nedschroef in Helmond en DAF Trucks in Eindhoven. De koning ging in Brabant langs om te kijken wat voor impact de coronacrisis heeft op de automotive industrie.

Als eerste ging Willem-Alexander langs bij Nedschroef, dat bevestigingsmiddelen, machines en gereedschappen voor onder andere de automotive industrie ontwikkelt en produceert. Hij kreeg een rondleiding door de fabriek en werd geïnformeerd over de maatregelen die zijn genomen om de productie ook tijdens de crisis door te kunnen laten gaan. De koning sprak ook medewerkers over hun ervaringen.

Bij DAF Trucks in Eindhoven kreeg de koning ook uitleg over de impact van de crisis en de heropstart van het productieproces. Hij ging met het personeel in gesprek en maakte een rondje langs de productiefaciliteiten.

Willem-Alexander nam tot slot deel aan een rondetafelgesprek over de gevolgen van de coronacrisis voor de hele automotive sector. Het ging daarin onder meer over het abrupte stopzetten van de productie, de heropstart en de ontwikkelingen op de wereldmarkt.

Lees ook:

Eloise groeit uit tot echte influencer op Instagram

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen