Auto-selfie: Pieter-Christiaan en zijn kids in ‘kerstsferen’

Pieter-Christiaan en Anita hebben samen zoon Pieter en dochter Emma. Op Instagram deelt de prins een kerstige foto met als bijschrift ‘x-mas drive with the kids’. Kijk je even mee?

Pieter-Christiaan deelt steeds wat vaker plaatjes van zijn gezin, thuisleven en verjaardagen. Tussen de sportfoto’s door (hij is een duurloper en mag graag foto’s van een training of geslaagde duinloop delen) is dat een leuke afwisseling. Ditmaal kiest hij voor een auto-selfie. We zien dochter Emma op de achterbank zitten. Ze maakt het peace-teken met haar vingers. Ook wordt zij in de foto getagd door haar vader, ze heeft dus een eigen account op Instagram. Zoon Pieter, die onlangs jarig was, zit voorin naast zijn vader. En draagt een onvervalste Kerst-muts. Gezelligheid ten top!

De prins schrijft bij de foto dat het gaat om een ‘x-mas drive’. Of dat betekent dat ze met z’n drieën een kerstboom hebben gehaald of kerstinkopen hebben gedaan, is niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat het net op tijd was, gezien de hard lockdown die eraan komt…

Pieter Christiaan Screenshot Insta Kerstfoto

LEES OOK:

Zien: Mathilde stort zich met verve op de ouderenzorg

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @pcvanoranje