Mathilde

Zien: Mathilde stort zich met verve op de ouderenzorg

Van samen jeu-de-boulen tot een wandeling buiten, waarbij ze de rolstoel duwde. Mathilde draait haar hand niet om voor oprechte betrokkenheid én steekt de handen uit de mouwen. De Belgische koningin bezocht een woonzorgcentrum en zette met name de vrijwilligers in het zonnetje.

De vorstin luisterde, hielp mee en was natuurlijk ook niet te beroerd om een potje balgooien te spelen met enkele ouderen. Ze bezocht een verzorgingshuis en plaatste later op social media haar dank en waardering voor de vele vrijwilligers die zich namens het Rode Kruis inzetten in deze sector.

We zien Mathilde – die duidelijk een lange vrouw is – onder meer een wandeling maken met een verzorger, samen duwen ze de rolstoelen van 2 oudere dames voort. En gezellig balkaatsen in de huiskamer. En ook een praatje maken met enkele andere bewoners en een vrijwilliger, in de binnentuin. Dat was ongetwijfeld een leerzame dag voor Mathilde en een waardevol bezoek voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers van het zorgcentrum.

Mathilde Bejaarden Screenshot Instagram Foto 1
Mathilde Bejaarden Screenshot Instagram Foto 2
Mathilde Bejaarden Screenshot Instagram Foto 3

LEES OOK:

Leuke thuiswerkfoto’s van Mette-Marit en Haakon

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @belgianroyalpalace