×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander heeft nieuwe hofdame

  Willem-Alexander heeft nieuwe hofdame

  Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe hofdame. Het gaat om Annemijn Crince le Roy - van Munster van Heuven. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend. Crince le Roy studeerde fysiotherapie in Utrecht en was enige jaren werkzaam als fysiotherapeut bij de marine. Van 2005 tot en me


  Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe hofdame. Het gaat om Annemijn Crince le Roy – van Munster van Heuven. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend.
  Crince le Roy studeerde fysiotherapie in Utrecht en was enige jaren werkzaam als fysiotherapeut bij de marine. Van 2005 tot en met 2013 was zij lid van de commissie van toezicht van de penitentiaire inrichting Noordsingel in Rotterdam.
  Daarnaast bekleedt zij verschillende bestuursfuncties, onder meer bij de Erasmusstichting Rotterdam, de Vereniging Rotterdamse Fondsen en de Stichting Schoonoord in Rotterdam.

  16 oktober 2013 - 13:27