×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sultan van Oman vertrekt uit België

  Mogelijke oorzaak: uitbehandeld

  Sultan van Oman vertrekt uit België

  De 79-jarige Qaboos was afgelopen zondag aangekomen voor medische behandelingen in een ziekenhuis in Leuven, maar deze zijn in goed overleg stopgezet.


  Dat heeft het UZ Leuven vrijdag laten weten aan Belgische media. De sultan is inmiddels weer thuis.

  Qaboos zou eigenlijk weken blijven in België om zich te laten behandelen aan een onbekende ziekte. “In overleg met de patiënt werd de behandeling beëindigd. De Omaanse delegatie heeft haar bijzondere appreciatie uitgedrukt voor de dienstverlening”, meldt het UZ Leuven.

  Waarom is besloten te stoppen met de behandelingen, doet het ziekenhuis niet uit de doeken. Zo is het mogelijk dat hij weer terugkomt, maar is het ook aannemelijk dat de sultan is uitbehandeld. Qaboos kwakkelt namelijk al jaren met zijn gezondheid.

  De sultan liet zich de afgelopen jaren meermaals behandelen in het buitenland. Het paleis zwijgt echter over zijn toestand.

  15 december 2019 - 15:50