×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sterfdag herdacht van Diana, prinses van Wales

  Ongeluk in Parijs zaterdag exact zestien jaar geleden

  Sterfdag herdacht van Diana, prinses van Wales

  Het is zaterdag precies 16 jaar geleden dat prinses Diana in Parijs omkwam bij een auto-ongeluk. Dat was een jaar en drie dagen na haar scheiding van de prins van Wales, Charles. De 36-jarige Diana probeerde te ontsnappen aan de paparazzifotografen, toen de auto waarin zij met vriend Dodi al-Fayed zat tegen een pilaar reed. Ook Dodi en de chauffeur van de auto kwamen door het ongeluk om het leven. Hun lijfwacht was de enige die het ongeluk overleefde. Al jaren wordt er gespeculeerd over de toedracht van het ongeluk.


  De moeder van prins William en prins Harry is onlangs weer regelmatig in het nieuws geweest. Dat kwam natuurlijk door de geboorte van prins George, de zoon van prins William. Daarnaast gaat er volgende week een film over de laatste jaren van haar leven in première. Daarin komt de relatie die Diana heeft gehad met de Pakistaanse arts Hasnat Khan aan bod. Hij vertelde laatst aan de Britse krant The Mirror dat er maar weinig klopt van de film.

  31 augustus 2013 - 19:23