×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Viktória schittert in jurk Claes Iversen

  Bruid draagt korenaardiadeem

  Prinses Viktória schittert in jurk Claes Iversen

  Vandaag treedt Prins Jaime de Bourbon de Parme, de jongste zoon van Prinses Irene, met Viktória Cservenyák in het huwelijk. De plechtigheid vindt plaats in de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingkerk in Apeldoorn. De bruid draagt een bruidsjapon die is ontworpen door designer Claes Iversen. De japon met empirelijn is gemaakt in een combinatie van ivoor crêpe zijde en crêpe Georgette.


  Vandaag treedt Prins Jaime de Bourbon de Parme, de jongste zoon van Prinses Irene, met Viktória Cservenyák in het huwelijk. De plechtigheid vindt plaats in de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingkerk in Apeldoorn. De bruid draagt een bruidsjapon die is ontworpen door designer Claes Iversen. De japon met empirelijn is gemaakt in een combinatie van ivoor crêpe zijde en crêpe Georgette. Op de degradé zoom zitten diverse met de hand geborduurde stofbloemen, glaskralen en kristallen. De japon met lange sleep wordt gecomplimenteerd door de tulle sluier met swiss dot en Frans kant. Daarnaast draagt de bruid het korenaardiadeem. Deze is afkomstig uit de collectie van het Huis van Oranje-Nassau. Prins Jaime maakt geen deel uit van het Huis van Oranje-Nassau maar zijn bruid kan de juwelen wel gebruiken aangezien koningin Juliana heeft bepaald dat alle familieleden het recht hebben om de juwelencollectie te gebruiken.

  5 oktober 2013 - 13:49