×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlene zwemt voor het goede doel

  Prinses Charlene zwemt voor het goede doel

  Een dag na het huwelijk van Andrea Casiraghi, de oudste zoon van Caroline van Monaco, en Tatiana Santo Domingo, is prinses Charlene alweer met hele andere dingen bezig. De vrouw van prins Albert nam een duik voor het goede doel.
  In Saint Geours de Maremne, in Zuid-Frankrijk, dook Charlene namens Inshore Rescue Capbreton het water in om kinderen te leren zwemmen en bewustzijn te creëren over de gevaren van niet kunnen zwemmen, schrijft Hello! magazine.
  Het is een onderwerp dat de voormalig zwemster, die in 2000 namens Zuid-Afrika aan de Olympische Spelen deelnam, na aan het hart ligt. De Princess Charlene Foundation streeft hetzelfde doel na.

  2 september 2013 - 13:58