×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrix breekt jukbeen

  Prinses Beatrix breekt jukbeen

  Prinses Beatrix heeft door een 'onfortuinlijke' val haar jukbeen gebroken. Dat gebeurde in huiselijke kring, liet de Rijksvoorlichtingsdienst zondag weten. Beatrix is zondagochtend al geopereerd en zal enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven. "De prinses zal daarna verder herstellen in Huis ten Bosch'', aldus de RVD. De gevolgen van de valpartij voor de officiële verplichtingen van de prinses worden per geval bekeken. Het eerstvolgende openbare optreden van Beatrix is pas op 1 oktober, blijkt uit de agenda van het koninklijk huis.


  Prinses Beatrix heeft door een 'onfortuinlijke' val haar jukbeen gebroken. Dat gebeurde in huiselijke kring, liet de Rijksvoorlichtingsdienst zondag weten.

  Beatrix is zondagochtend al geopereerd en zal enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven. "De prinses zal daarna verder herstellen in Huis ten Bosch'', aldus de RVD. De gevolgen van de valpartij voor de officiële verplichtingen van de prinses worden per geval bekeken. Het eerstvolgende openbare optreden van Beatrix is pas op 1 oktober, blijkt uit de agenda van het koninklijk huis.

  In maart kwam de voormalige koningin ook al ten val. Dat gebeurde voor de deur van de Oosterpoort in Groningen waar ze een concert van Noord Nederlands Orkest bezocht. De vorstin liep over de rode loper en struikelde over een stoeprand onder de loper. Ze kwam hard ten val, maar raakte niet gewond.

  22 september 2013 - 09:44