×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie telt af tot november

  Na de geboorte blijft ze fulltime werken

  Prinses Annemarie telt af tot november

  Prinses Annemarie heeft nog twee maanden te gaan tot de geboorte van haar tweede kind. "Ik denk dat het een boogschutter wordt", vertelde ze met een verwijzing naar het sterrenbeeld bij een verwachte geboortedatum eind november.


  Prinses Annemarie heeft nog twee maanden te gaan tot de geboorte van haar tweede kind. "Ik denk dat het een boogschutter wordt", vertelde ze met een verwijzing naar het sterrenbeeld bij een verwachte geboortedatum eind november.

  Prinses Annemarie was de afgelopen dagen met haar man prins Carlos van Bourbon-Parma en haar schoonfamilie op pad in Noord-Italië, in de voormalige door de Bourbons bestuurde hertogdommen Parma en Piacenza. "Het is een met veel sentimenten beladen bezoek", aldus Annemarie, doelend op de oude historische banden.

  Het zware programma met ontvangsten, gala's, het uitreiken van ridderorden en het bijwonen van missen was voor de zwangere prinses vermoeiend. Desondanks sloeg ze geen onderdeel over, tot genoegen van de Italianen.

  Annemarie en Carlos, die in 2010 in Brussel trouwden, hebben al een bijna anderhalf jaar oude dochter, Luisa Irene, die vorig jaar bij het traditionele bezoek aan de hertogdommen in Parma werd gedoopt. Luisa was dit keer niet meegekomen. "We hebben goede oppas", aldus de prinses, in het dagelijks leven werkzaam op de politieke redactie van de NOS in Den Haag.

  Ze blijft daar ook na de geboorte van haar tweede kind fulltime werken, zo vertelde ze in Parma.

  29 september 2013 - 10:26