×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie in het ziekenhuis

  Zij mist de bruiloft van prins Jaime

  Prinses Annemarie in het ziekenhuis

  Prinses Annemarie, de echtgenote van prins Carlos, is niet aanwezig bij het huwelijk van prins Jaime. De prinses, die in november haar tweede kind verwacht, is uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis.


  Prinses Annemarie, de echtgenote van prins Carlos, is  niet aanwezig bij het huwelijk van prins Jaime. De prinses, die in november haar tweede kind verwacht, is uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis.

  De prinses en het ongeboren kind maken het goed, maar het leek de artsen verstandig dat ze niet naar het huwelijk zou gaan.

  5 oktober 2013 - 13:54