×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William zegt militaire loopbaan vaarwel

  Prins William zegt militaire loopbaan vaarwel

  De Britse prins William verlaat na 7 jaar het leger. Hij richt zich voortaan meer op zijn koninklijke taken en het werk voor goede doelen, heeft het paleis donderdag bekendgemaakt.


  William werkte als piloot van een reddingshelikopter van de luchtmacht. De laatste 3 jaar was hij gestationeerd in Anglesey, een eiland ten noordwesten van Wales. Volgens de Royal Air Force zouden William en zijn collega’s 149 mensen hebben gered. Afgelopen dinsdag voerde hij zijn laatste vlucht uit.

  William is tweede in de lijn van de troonopvolging, na zijn vader Charles.

  12 september 2013 - 13:21