×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William treurt om dood van vriend

  Vermoord door bende

  Prins William treurt om dood van vriend

  Prins William heeft verdrietig gereageerd op het nieuws over de dood van een vriend van hem. De voormalige legerofficier David Parkinson werd in zijn slaap vermoord door een bende. Volgens Kensington Palace is de prins ‘bedroefd’.


  David en zijn vrouw Sonya woonden en werkten in Kenia. Ze lagen te slagen toen ze werden aangevallen door een bende. Sonya werd vastgebonden, maar wist zichzelf te bevrijden en verschool zichzelf in een voorraadkamer. Toen de bende de woning van het paar verliet, ontdekte Sonya dat haar man niet meer leefde. Dat schrijft Mirror. Haar man runde een aantal jaar het Keniaanse reservaat waar prins William in 2005 zijn vriendin Kate naartoe meenam op vakantie. In 2010 vroeg hij haar er ten huwelijk.

  26 augustus 2013 - 08:43