×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William met brandbommen bestookt

  Prins William met brandbommen bestookt

  De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties. Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet The Telegraph.


  De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties.

  Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet The Telegraph.

  In het politiecentrum in Kent oefenen agenten op rellen. Speciaal voor de trainingen beschikt het centrum over een nagemaakte stad, een voetbalstadion, een deel van een vliegtuig en trein- en metrostations.

  13 oktober 2013 - 18:09