Prins William met brandbommen bestookt

De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties. Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet The Telegraph.

De Britse prins William is met bommen bekogeld. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft tijdens een privésessie in een trainingscentrum van de politie geoefend op noodsituaties.

Nu William steeds meer koninklijke verplichtingen heeft, neemt hij drastische stappen om zichzelf, zijn vrouw Kate en zoontje George te kunnen beschermen. De prins zou onder meer met brandbommen zijn bestookt, weet The Telegraph.

In het politiecentrum in Kent oefenen agenten op rellen. Speciaal voor de trainingen beschikt het centrum over een nagemaakte stad, een voetbalstadion, een deel van een vliegtuig en trein- en metrostations.