×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent gaat misschien DNA afstaan

  Prins Laurent gaat misschien DNA afstaan

  Prins Laurent heeft nog niet het besluit genomen om DNA af te staan om Delphine Boël helpen te bewijzen dat voormalig koning Albert II haar vader is. Toch is het ”geheel plausibel” dat Laurent dit doet.

  Dat heeft de advocaat van prins Laurent, meester Pierre Legros, zondag verklaard op de commerciële omroep RTL-TVi. “Het is een denkbare hypothese. Prins Laurent heeft daarover nog geen beslissing genomen, maar het is vanzelfsprekend momenteel een geheel plausibele hypothese”, zei Legros desgevraagd. “Hij zou het kunnen doen. Ik heb niet gezegd dat hij het zal doen”, preciseerde de advocaat.

  De in juli afgetreden koning Albert II erkent Delphine Boël niet als zijn dochter. Dat heeft de advocaat van de koning vorige week verklaard. Het was de eerste keer dat Albert -via zijn raadsman- ingaat op de rechtszaak die Boël heeft aangespannen om te bewijzen dat zij de buitenechtelijke dochter van de koning is.

  8 september 2013 - 19:19