×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry: George lachte naar me

  Prins Harry: George lachte naar me

  Prins Harry heeft tijdens de uitreiking van de WellChild Awards aan een meisje verklapt dat hij de kleine prins George woensdag voor het eerst heeft zien lachen. "Ik heb hem net gezien. Meestal is hij of aan het slapen of aan het huilen, maar ik heb hem net zien lachen", aldus de prins, die beschermheer is van de liefdadigheidsorganisatie.


  “Het was de eerste keer dat ik hem zag lachen”, zei Harry volgens Hello! Magazine. Het meisje vertelde Harry dat ze op de zelfde dag jarig is als prins George en dat haar vader George heet en haar broer Alexander, een van de tussennamen van de prins van Cambridge. “Wauw, dat is heel heel apart”, zei Harry daarop.

  WellChild helpt kinderen die heel erg ziek zijn. Tijdens de avond mocht de prins een prijs uitreiken aan het meest inspirerende kind in de leeftijd van drie tot zes jaar. Harry nam volgens het blad de tijd om met alle kinderen en hun families te praten. Aan het einde van de avond gaf hij ook nog een korte toespraak.

  13 september 2013 - 08:00